MÄTÄJOELLA TALKOILLAAN VIIKOLLA 38/2021

Helsingin perhokalastajat järjestää arkipäivinä viidet iltatalkoot ja lauantaina 25.9. klo 10 alkaen kaikille avoimet talkoot. Golfkentän alueella oleviin virtapaikkoihin lisätään kiviä tarjoamaan erittäin uhanalaisten taimenten poikasille ja muille vesieliöille suojaa. Soraa levitetään sopiviin paikkoihin taimenten kutualustoiksi.

Lauantain talkoisiin otetaan ilmoittautumisia vastaan torstaihin 23.9. asti. Ilmoittautua voit Pekalle, pekka.lindblad(at)kolumbus.fi, 0505567214. Talkooväelle tarjotaan eväsleipä ja virvokejuoma. Omiksi varusteiksi riittävät kumisaappaat ja likaantuimista sietävät vaatteet. Ota omat työkäsineet, jos sellaiset omistat. Joitakin pestyjä käsineitä löytyy myös talkoiden järjestäjältä.

Iltatalkoot aloittaa Suomen Keskusta maanantaina 20.9. Tiistaina talkoilee Pitäjänmäkiseura, keskiviikkona Helsingin golfklubi, torstaina Helsingin perhokalastajat. Viimeiset iltatalkoot järjestetään tiistaina 28.9. Silloin töitä tekee Kiinteistömaailman väki.

Kaikenikäiset ovat tervetulleita talkoilemaan uhanalaisen virtavesiluonnon hyväksi

Tutustu Talkoosuunnitelmaan! Hyvin suunniteltu on puoliksi tehty.