Helsingin Perhokalastajien vuotuinen valokuvakilpailu on käynnissä.

Perhokalastuskausi on kuumimmillaan. Muista käyttää myös kännykkääsi ja kameraasi ahkerasti sekä osallistua Helsingin Perhokalastajien kuvakisoihin. Niitähän on peräti kaksi: ”Somen Suosikit” ja ”Perhokerhon Parhaat”.

Internetin käyttäjät valitsevat Somen Suosikit kisan voittajat. Perhokerhon Parhaat kisan voittajat valitsee seuran johtokunta tai ulkopuolinen tuomari. Käytä siis kameraasi ja lataa kuviasi ja videoitasi koko maailman ihasteltaviksi. Samalla osallistut myös näihin kahteen kisaan. Huomaa myös, että kuvissa tai videoissa ei tarvitse olla saalista. Riittää, että ne liittyvät seuramme toimintaan. Kisan tarkemmat säännöt alla:

”Somen Suosikit” -kilpailuun osallistutaan lataamalla kuvia/videoita Instagramiin ja kirjoittamalla kuvatekstiin merkkijono #helsinginperhokalastajat2020 (kaikki kirjaimet pieniä ja ilman välilyöntejä). 
”Perhokerhon Parhaat” -sarjaan osallistutaan  lähettämällä kuvia/videoita seuran sähköpostiosoitteeseen helsinginperhokalastajat@gmail.com. Kaikki ”Somen Suosikit”- sarjaan ilmoitetut tuotokset ovat automaattisesti mukana myös tässä sarjassa.

– Kilpailuun hyväksytään aikavälillä 30.11.2019 klo 18 – 30.11.2020 klo 18 otetut ja ilmoitetut valokuvat ja videotallenteet.
– Kilpailuun osallistujan pitää olla seuran jäsen.
– ”Somen suosikit” -sarjaan osallistujalla tulee olla julkinen Instagram-tili.
– ”Somen suosikit” -sarjassa palkitaan kilpailuajan loppuun mennessä kolme eniten ”tykkäyksiä” kerännyttä latausta kuitenkin niin, että yhdeltä lataajalta palkitaan vain yksi julkaisu. 
– ”Perhokerhon parhaat” -sarjassa palkitaan kolme parhaaksi valittua tuotosta, jotka valitsee seuran johtokunta tai johtokunnan valtuuttama tuomari.
– Molempiin sarjoihin voi osallistua useammalla tuotoksella, mutta vain yksi palkitaan osallistujaa ja sarjaa kohti.
– Palkinnot jaetaan seuran pikkujouluissa.