28.1. Kalastajan Kymijoki – Tuomo Kilpi

Kevätkauden toisessa kerhoillassa 28.1. tutustutaan Kymijoen lohenkalastukseen. Kymijoki tarjoaa perhokalastukseen erinomaiset puitteet ja sen parhaat lohenkalastusalueet sijaitsevat n. puolentoistatunnin ajomatkan päässä Helsingistä. Kymijoen lohi ei ehkä ole helpoimman saaliin maineessa, mutta sinnikkään kunnostustyön tuloksena joen tulevaisuus näyttää valoisalta ja sieltä on mahdollista saada siiman päähän todellisia suurlohia.

Seuralaisille tarjoutuu oiva tilaisuus päästä oppimaan Kymijoen kalastuksesta paikallisten mestareiden kertomana, kun Kalastajankymijoki -porukan tekijät tulevat kertomaan Kymijoen kaudesta ja kalastuspaikoista erityisesti lohen, mutta myös meritaimen kalastuksen näkökulmasta. Lisätietoja Kalastajan Kymijoesta voi lukea täältä https://www.kalastajankymijoki.fi/

Osallistumisohjeet etäkerhoiltaan toimitetaan jäsenistölle sähköpostitse.