8.10. Tuomas Rytkönen sidottaa Oranssin MikaMikan

Syksyn kerhoillat siirtyvät sisätiloihin torstaina 8.10.2020 klo 18 kun Tuomas Rytkönen sidotuttaa Kymijoen seurareissua silmälläpitäen Kymillä mainetta niittäneen Oranssi-MikaMika putkiperhon. 

Johtuen koronatilanteen kehityksestä ja epidemian hillitsemiseen tähtäävistä suosituksista on ensisijainen osallistumistapa sidontailtaan ensimmäistä kertaa etäyhteys. Sidontaan voit siis osallistua kotona Teams sovelluksen kautta. Ohjeet kerhoiltaan osallistumisesta toimitetaan jäsenille sähköpostitse. Kerhoilta nauhoitetaan ja tallenne julkaistaan seuran kotisivujen jäsen osiossa myöhemmän sitomisen tueksi.

Kerhoillassa sidottavaan perhoon syytä varata kotona käsille putkiperhoneulan ja työkalujen lisäksi seuraavat materiaalit:

-½” tai 1″ alumiiniputket siäputkella

-FITS Tubing #XS Fl. Orange – voidaan vaihtaa halutessa sisäputkeksi alumiiniputkiin

-Sybai – Holographic Tinsel Hair värissä Purple 

-Glo-Brite – Iskupiste materiaali värissä Oranssi

-Veevus Mini-Flat Braid – Black

-Pehmeä kukon häkilä värissä – Fl. Fire Orange

-Laadukas kettu väreissä  Hot Orange ja Musta

Seurailtaan voidaan ottaa myös paikan päälle osallistumaan 5 ensimmäisenä ilmoittautuvaa sitojaa. Johtokunta toivoo, että nämä paikat varataan ensisijassa enemmän apua kaipaaville sitojille tai heille joilla materiaalien tai työkalujen osalta puutteita. Mikäli haluat osallistua iltaan paikan päällä, ilmoittaudu pikimmiten sähköpostitse. Luonnollisesti paikan päälle vain ehdottoman terveenä.

Kokoonnumme tuttuun tapaan Lauttasaaren venekerhon tiloissa, Lahnalahdentie 3, 00200 Helsinki.