Helsingin Perhokalastajat Ry muuttaa uusiin tiloihin ja kevään 2020 ensimmäinen kerhoilta 16.1.2020

Helsingin Perhokalastajat Ry toivottaa kaikille mukavaa alkanutta vuosikymmentä. Ilouutisena on mainittava, että Helsingin perhokalastajat muuttaa uusiin tiloihin. Uudet tilat sijaitsevat Lauttasaaressa, Lauttsaaren veneilijöiden tiloissa. Uudet ja upeat puitteet mahdollistavat aiempaa paremmat mahdollisuudet seuran toiminnalle ja merellinen ympäristö on idyllinen kalastusseuran kokoontumisiin. Moniin tarpeisiin soveltuva tila sopii mainiosti niin sidontaan kuin esitelmienkin pitämiseen.

Lauttasaaressa sijaitsevien tilojen osoite on Lahnalahdentie 3, 00200, Helsinki. Paikalle pääsee helposti pyörällä, julkisilla tai omalla autolla. Parkkipaikkoja löytyy runsaasti tilojen ympäristöstä ja julkisillekkin kävelee vain muutaman minuutin.

Kerhoillat starttaavat 16.1.2020 uusissa tiloissa. Paikalle saapuu Tuomas Rytkönen sidottamaan taimenperhoja kesän reissuja silmällä pitäen. Pakkaa mukaan siis penkki ja muut tarvittavat sidontavälineet. Sidontamateriaalit tulevat seuralta.

Tervetuloa!