Taimenkävely Mätäjoella su 20.10. klo 11 alkaen

Hei!

Tule tutustumaan perhokerhon projektikohteeseen Mätäjoen alaosaan ja sen taimenkannan kututouhuihin sunnuntaina 20.10. klo 11 alkaen. Kokoontumispaikka on Helsingin Golfklubin pysäköintialue Pitäjänmäen Talissa, osoite Talin Puistotie 12. Kävelemme jokivartta 2-3 kilometriä ja pysähtelemme paikoissa, joihin olemme talkootyönä tehneet taimenille kutusoraikkoja. Pääsemme näkemään ainakin taimenten tekemiä kutupesiä ja onnen ollessa myötä myös taimenia kututouhuissa.
taimenkävely-6pLisätietoja saat tarvittaessa Pekalta, pekka.lindblad[at]kolumbus.fi, 050 556 7214

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s