17.10. Bling-Blingiä hauelle – Haukitinseli

Haukikauden huippu on jälleen käsillä. Torstain sidontaillassa kerhon kokeneimpiin haukispesialisteihin kuuluva Mika Pettinen sidottaa haukitinselin.  Illassa sidotaan voimakas profiilinen tinseliperho, joka on helposti muunneltavissa eri väreihin.

Mukaan sidontapenkki, työkalut ja lanka. Myös UV lamppu sekä liima on tarpeellisia kyseisessä mallissa, eli jos omistat kyseisiä materiaaleja, niin ota mukaan. Sidontalangan tulisi olla mielellään vahvaa, värillä ei niin väliä. Muut materiaalit tulee seuralta.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s