7.3. kerhoillassa vieraana Miki Äikäs

Jos olet etsinyt tietoa skandinaavisesta lohenkalastuksesta, speyheittämisestä, Norjan lohijoista, lohiperhoista, välineistä tai jostain muusta lohenkalastukseen liittyvästä, olet todennäköisesti törmännyt nimeen Miki Äikäs.
Tampereelta lähtöisin oleva Äikäs on entinen Chasing Silver -lehden päätoimittaja ja suositun Strömsö-perhon kehittäjä, jolla on kymmenien vuosien kokemus hopeaharkkojen jahtaamisesta erityisesti Skandinaviassa.
Kerhoillassa 7.3. Miki kertoo näkemyksensä mystisestä otuksesta nimeltä lohi ja sen pyytämisestä perhovälinein. IIllan aikana on mahdollisuus tutustua miehen maineikkaisiin perhoihin ja ehkä kuulla tarina siitä, miten hänen ennätyslohensa päätyi helsinkiläisen perhokalastuskaupan seinälle.
Mikin tarinoita ja vinkkejä voi lukea hänen Silverdreamblogistaan tai kurkata Instagramista @silverdream.me.

Mikin tarinoita ja vinkkejä voi lukea hänen Silverdream -blogistaan tai kurkata Instagramista @silverdream.me

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s