19.5. Kevätretki lähikoskelle

Torstain 19.5. kerhoilta vietetään kosken äärellä kosken lukuun ja erilaisiin kalastustekniikoihin perehtyen.

Aikaisemmasta ilmoituksesta poiketen ilta pidetään urbaanissa ympäristössä Keravanjoen Tikkurilankoskella. Paikka on helposti julkisilla saavutettavissa ja Tikkurilan juna & bussiasema onkin vain muutaman sadan metrin päässä. Autoille taas löytyy parkkitilaa Heurekan parkkipaikalta:
https://maps.app.goo.gl/EmdL2PdM2RXt2vNZ6

Tikkurilakoski on erityiskalastuskohde ja sinne tarvitsee kalastonhoitomaksun lisäksi alueen kalastusluvan, jonka voi ostaa täältä: https://www.kalakortti.com/luvan_tilaus/shopdisplayproducts.asp?id=229&cat=Vantaan%2D+ja+Tikkurilankosken+kalastuslupa

Lupa oikeuttaa kalastamaan myös Vantaankoskella ja muilla Vantaan kaupungin hallinnoimilla vesialueilla. Lupia saa vuorokaudeksi tai koko vuodeksi. Vantaan- ja Tikkurilankoskeen istutetaan pyyntikokoista kirjolohta, joten siimanpäässä saattaa nykäistä muukin kuin kivi.

Kokoonnutaan klo 18.00 Heurekan parkkipaikan puolelle joen lähistölle ja aloitellaan siitä.
Ota mukaan normaalit taimenluokan välineet ja taimen/kirjolohiperhot. Kahluukielto on voimassa 15.6. saakka, joten kahluuhousuja et välttämättä tarvitse.