3.12. Seuran perinteiset pikkujoulut

Seuran pikkujoulut lähestyvät jälleen ja ne järjestetään 3.12, tällä kertaa koronaturvallisesti etänä. Ei kuitenkaan anneta tämän haitata tunnelmaa, sillä voihan kalakeittoa syödä kotoakin käsin muiden kanssa rupatellen ja laadukasta pakinaa kuunnellen.

Tänäkin vuonna osa pikkujoulujen ohjelmaa on tietenkin kuva- sekä kalakisa!  Jos olet napannut vuoden mittaan poikkeuksellisen komean kalastusaiheisen kuvan taikka saanut hienon kalan, osallistu toki mukaan.

Kuvakisassa on kategorioina Somen Suosikit Instagramissa tunnisteella #helsinginperhokalastajat2020 sekä Perhokerhon Parhaat, johon voit osallistua lähettämällä kuvan tai videon osoitteeseen helsinginperhokalastajat@gmail.com.

Kalakisassa palkitaan suurimmat kalat ja siihen voit osallistua myös kerhon sähköpostiin lähettämällä. Tarkemmat säännöt ja ohjeet löydät kerhon verkkosivuilta täältä. Luvassa on tietysti myös upeita palkintoja.

Osallistumisen takaraja molempiin kisoihin sunnuntaina 29.11.

Varaa siis jo kalenterista aikaa ja tule mukaan viettämään iltaa hyvässä seurassa. Kutsu ja liittymis linkki pikkujouluihin toimitetaan myöhemmin sähköpostitse.