11.4. Riverkeepers

Kevään viimeiseeen kerhoiltaan 11.4 Khuong Le saapuu kertomaan Riverkeepers projektista ja Fiskarsinjoen kalastuksesta.

Fiskarsin ruukinkylän halki virtaava ”Etelä-Suomen kalkkivirta” Fiskarsinjoki tunnetaan niin komeista kulttuurimaisemista kuin viime vuosikymmenten vaiherikkaista kalastusjärjestelyistään. Nyt joella puhaltavat kuitenkin uudet tuulet.

RiverKeepers on hallinnoinut ja kunnostanut Fiskarsinjokea vuodesta 2014 kehittäen kohdetta kohti elinvoimaista ja vastuullisesti hallinnoitua meritaimenjokea. Khuong Le kertoo projektin kulusta ja joen tulevaisuudennäkymistä.kalastus03-1920x1080

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s