Kerhoilta 7.2. ja vieraana Iiro Anttonen

Kevään kerhoillat käynnistyvät torstaina 7.2. klo 18 Töölön kirjaston Mika Waltari -salissa. Aiheena on taimenen streamerkalastus ja illan pitää kovan luokan taimenmies Iiro Anttonen. Iiron kirjoittamia artikkeleita löytyy Pohjolan Perhokalastajasta ja Perhokalastus-lehdestä, joissa hän antaa omia vinkkejään mm. suurtaimenen kalastukseen sekä tulva-ajan streamerkalastukseen. Kannattaa myös tutustua hänen blogiinsa, jossa käsitellään erilaisten streamereiden sidontaa ja etenkin niillä kalastamista, reissuraportteja unohtamatta: https://iiroanttonen.wixsite.com/streamerfisher. Tule kuulemaan vinkit tulevan kauden suurkalojen pyyntiin suoraan taimenkoskien eturintamalta!

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s