Longinojan opastettu taimentarkkailu

Huomisen kerhoilta järjestetään poikkeuksellisesti Longinojalla, jossa kerholaisilla on mahdollisuus nähdä kookkaita meritaimenia lähietäisyydeltä. Vierailu tapahtuu oppaan johdolla. Longinoja on talkoovoimin muuttunut puroksi ja vesistöksi ja on nykyisin merkittävä Vantaanjoen sivuhaara taimenen luontaisen lisääntymisen kannalta.

Miten varustaudut huomiselle:

Kokoontuminen Malmilla klo 18,  Haaga-Helian parkkipaikalla, osoite Latokartanontie 12

Sään mukainen varustus, käsivalaisin tai otsavalaisin kannattaa ottaa mukaan, jos semmoisen omistaa. Kamerakin siltä varalta, että jossain paikassa valaistus riittää kuviin. Erillinen salamalaite mahdollistaa toki kuvien oton niukassakin valossa.

Longinojasta lisätietoja täältä http://longinoja.fi/

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s