Anssi Uitti ja Huopanan kalastushistoria

Huopanankoski on yksi Suomen perhokalastushistorian legendaarisista ja merkittävimmistä virtavesistä. Harva kuitenkaan tuntee kosken kalastushistoriaa muuten kuin Juhani Ahon lohilastuista. Tämän viikon kerhoillassa perhokalastuksen historiaan syvällisesti perehtynyt Anssi Uitti kertoo Huopanan kalastushistoriasta 1800-luvun lopulta kosken klubiajan loppuun 1960-luvun alkupuolelle. Anssi on vastannut koskella olevan kalastushistoriallisen näyttelyn vaihtuvasta osuudesta kesästä 2012 alkaen ja ollut muutenkin mukana näyttelyn kokoamisessa. Tervetuloa!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s